Näitused


Toit ja nõu (21.01.2017 - 26.02.2017)

ETDMi galeriis on avatud Eesti Kunstiakadeemia ja siinsete söögikohtade koostööprojekti „Toit ja nõu“ tulemused.

EKA keraamika osakond on juba mitu aastat vedanud projekti, mille eesmärk on viia kokku noored keraamikud ning kohalikud kohvikud ja restoranid. Keskendudes erinevate söögikohtade vajadustele ja soovidele, on disainerid pakkunud välja omapoolse lähenemise, mille käigus on sündinud esemed ja komplektid, mis iseloomustavad kindla söögikoha spetsiifikat ja iseloomu. Astudes välja standarditud keskkonnast, loovad need isikliku lähisuhte külastaja ja toidunaudingu vahele.
Projekti käigus on EKA keraamika osakonna tudengid loonud Eesti kohvikutele ja restoranidele nõusid, millest arvestatav osa on läbinud arendusprotsessi ja on ka reaalselt kasutusel.
Projekti käigus on EKA keraamika osakonna tudengid loonud Eesti kohvikutele ja restoranidele nõusid, millest arvestatav osa on läbinud arendusprotsessi ja on ka reaalselt kasutusel.
Kaasatud on kohvik Moon, restoran Kolm Sibulat, Ööbiku Gastronoomiatalu, restoran Neikid, Leib Resto ja Aed, kohvik Gustav, Pädaste mõisa restoran Alexander, lounge Black Taverna, restoran F hoone ja restoran Kapten Tenkeš
Osalevad tudengid: Anna Magdaleena Kangro, Kaja Altvee, Sander Raudsepp, Linda Viikant, Mariana Laan, Richard Kuusk, Helena Tuudelepp, Oksana Teder, Fleurette Seguret, Aleksandra Kazanina, Clelia Piirsoo, Liisa Aaslav-Kaasik, Tatjana Gurevitš, Kristel Ojasuu, Lisa Kaufmann, Nadav Gan, Maria Sidorenko, Evelin Kummel, Kaupo Holmberg, Juss Heinsalu
Juhendajad: Heikki Zoova, Ingrid Allik, Ene Raud, Karin Kalman, Sixten Heidmets, Kirsi Miettinen, Anatol Movileanu, Sixten Heidmets, Urmas Puhkan